777 poze   95219 vizite

rezultate 2011

rezultate 001; caise mamuth
rezultate 001
rezultate 003
rezultate 003
rezultate 004
rezultate 004
rezultate 005
rezultate 005
rezultate 006
rezultate 006
rezultate 007; pierici timpurii
rezultate 007
rezultate 008
rezultate 008
rezultate 009
rezultate 009
rezultate 010
rezultate 010
rezultate 011; caise timpurii
rezultate 011
starkrimson; mere starkrimson
starkrimson
rezultate 013
rezultate 013

Comentarii album • 20
puiudeep 3 martie 2013  
cristi, ce sunt mosmoanele, am vazut in pozele tale, arata mai ciudat zici cas rodii, pe ce port pot fi altoiti?
Raportează
cristiviziru 5 martie 2013  
mosmon sau scorus sunt ultimele fructe din livada se culeg dupa 2-3 brume se altoieste pe gutui.
Raportează
nycoleta 16 februarie 2013  
cum sunt caisele negre in comparatie cu celelalte? am vazut ca sunt de vanzare la Pep.Dinias .
Raportează
cristiviziru 18 februarie 2013  
Si eu tot de la Dinias am luat.Sunt intre prune si caise cu pulpa sangerie gustoase nu se desprinde de pe sambure zemoase dulci se coc odata cu corcodusele.N-am facut dulceata sau compot.Sanatate
Raportează
floryin 8 februarie 2012  
foarte interesante caisele acelea negre sunt tare curios ce gust or avea
Raportează
anonim
cristiviziru 25 noiembrie 2011  
multumesc
Raportează
dan11 25 noiembrie 2011  
Frumos.Reflecta pasiunea si talentul celui care incearca prin munca lui si reuseste sa obtina rezultate deosebite. Iti urez sa obtii cat mai multe recolte si sa impartasesti din experienta ta si la incepatori.
Raportează
anonim
Marius 23 noiembrie 2011  
Foarte frumos castanul comestibil! Am plantat si eu unul, acum doua saptamani, l-am luat inradacinat in ghiveci, cam la 150cm inaltime. M-ar interesa cateva aspecte legate de intretinerea lui, cam ce trebuie facut pentru a-l avea cat mai viguros. Va multumesc!
Raportează
craciungeorge63 15 septembrie 2011  
CE ROADE BOGATE AVETI!
SA VA BUCURATI DE AROMA SI PARFUMUL LOR IN FIECARE ZI!
Raportează
lalea 14 septembrie 2011  
Minunate!O toamna binecuvantata!!!
Raportează
nycoleta 14 septembrie 2011  
Perele Aromate de Bistrita cand se coc? Am inteles ca pulpa e sensibila la prabusire , nu se poate pastra o vreme.
Raportează
nycoleta 8 septembrie 2011  
Frumos!!! Multa munca dar si multe rezultate bune!
Raportează
romeo27 19 iulie 2011  
Felicitari Cristi !
Raportează
nycoleta 11 iulie 2011  
Mult succes si recolte tot mai bogate sa aveti!
Cais Sirena am pus si eu , dar e f. mic, cum este in comparatie cu Cea mai buna de Ungaria?
Raportează
cristiviziru 31 ianuarie 2012  
sirena sunt mai mici si galbene mai putin suculente dar aromate.avantajul sirena este ca e cel mai tarziu si poate scapa mai usor de ingheturile din primavara
Raportează
anonim
Mariusica 28 septembrie 2012  
Cum ai caracteriza soiul din punctul de vedere al rezistentei la principalele boli la caisului, ai avut probleme cu el?
Raportează
anonim
cristi 30 septembrie 2012  
in general dusmanul nr.1 al caisului sunt gerurile tarzii si primaverile reci si ploioase si monilioza la unele soiuri in rest insecte nu le ataca nici la fructe nici la frunze cred ca si portaltoiul conteaza f mult ii place teren inalt (sa nu balteasca apa)si ploi rare sau de loc.este iubitor de soare dupa piersi desigur.
Raportează
dan11 30 iunie 2011  
Super asa ceva imi doresc si eu
Raportează
lalea 29 iunie 2011  
Superba recolta!!!
Raportează
lalea 23 iunie 2011  
Splendide!!!
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.